Το σπίτι

Το σπίτι

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Αντίδια Κατσαρά

Συγγενικό με το ραδίκι ειναι το αντίδι.

Γλυκό και γευστικό ιδανικό για φρικασέ με χοιρινό αλλά και σαλάτα (βραστό) με μπόλικο λεμονάκι αλλά και στη πίτα.
Το φυτεύουμε την άνοιξη και οτι δεν προλαβαίνουμε να το φάμε το καταψύχουμε και έτσι έχουμε ολόκληρο το χρόνο.
Η καλλιέργειά του ειναι πανεύκολη λίγο νεράκι μέτρια θερμοκρασία και μεγαλώνουν με καταπληκτικούς ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου