Το σπίτι

Το σπίτι

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ραδίκι Ιταλικό

Ειναι πολύ νόστιμο και γλυκότερο σε σχέση με τα άλλα ραδίκια.

Τα φύλα του ειναι μακρύτερα και γενικά σαν φυτό ειναι μεγαλύτερο και περισσότερο εύρωστο. Περιμένουμε να μεγαλώσει, γίνεται εξαιρετική σαλάτα.



Την άνοιξη βγάζει ένα κίτρινο λουλουδάκι
Οταν μαραθεί το λουλούδι βγαίνουν οι σπόροι με κορυφή σαν φτερό
Αυτούς τους σπόρους μαζεύουμε ,τους αποξηραίνουμε λίγες ημέρες και μετά στο βαζάκι για να χρησιμοποιηθούν στην επόμενη σοδειά.
   Ο σπόρος φυτεύεται απο Φλεβάρη μέχρι Νοέμβρη και βλασταίνει όταν η θερμοκρασία είναι πάνω απο 16 βαθμούς Κελσίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου