Το σπίτι

Το σπίτι

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πατατραβα

Η πιο απλή μέθοδος οινοποίησης για γλυκό κρασί.

ΠΑΤΑ τα σταφύλια ΤΡΑΒΑ το κρασί = ΠΑΤΑΤΡΑΒΑ
Μόλις πατήσουμε ή σπάσουμε τα σταφύλια τραβάμε αμέσως το μούστο και τον αποθηκεύουμε σε πλαστικά μπουκάλια.(ανοιχτά γιατί θα γίνει έκρηξη).
Τον αφήνουμε να βράσει μέχρι να μας ικανοποιήσει πλήρως η γεύση του συνήθως 2-3 ημέρες και ακολούθως το βάζουμε στην κατάψυξη για να σταματήσει η ζύμωση. Οταν θέλουμε να το πιούμε το βγάζουμε να ξεπαγώσει και έτοιμο το γλυκό κρασάκι μας.
Δοκιμάστε το δεν θα χάσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου