Η πιο απλή μέθοδος οινοποίησης για γλυκό κρασί.
ΠΑΤΑ τα σταφύλια ΤΡΑΒΑ το κρασί = ΠΑΤΑΤΡΑΒΑ
Μόλις πατήσουμε ή σπάσουμε τα σταφύλια τραβάμε αμέσως το μούστο και τον αποθηκεύουμε σε πλαστικά μπουκάλια.(ανοιχτά γιατί θα γίνει έκρηξη).
Τον αφήνουμε να βράσει μέχρι να μας ικανοποιήσει πλήρως η γεύση του συνήθως 2-3 ημέρες και ακολούθως το βάζουμε στην κατάψυξη για να σταματήσει η ζύμωση. Οταν θέλουμε να το πιούμε το βγάζουμε να ξεπαγώσει και έτοιμο το γλυκό κρασάκι μας.
Δοκιμάστε το δεν θα χάσετε.
ΠΑΤΑ τα σταφύλια ΤΡΑΒΑ το κρασί = ΠΑΤΑΤΡΑΒΑ
Μόλις πατήσουμε ή σπάσουμε τα σταφύλια τραβάμε αμέσως το μούστο και τον αποθηκεύουμε σε πλαστικά μπουκάλια.(ανοιχτά γιατί θα γίνει έκρηξη).
Τον αφήνουμε να βράσει μέχρι να μας ικανοποιήσει πλήρως η γεύση του συνήθως 2-3 ημέρες και ακολούθως το βάζουμε στην κατάψυξη για να σταματήσει η ζύμωση. Οταν θέλουμε να το πιούμε το βγάζουμε να ξεπαγώσει και έτοιμο το γλυκό κρασάκι μας.
Δοκιμάστε το δεν θα χάσετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου