Το σπίτι

Το σπίτι

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Σέσκουλα

Σαν βραστή σαλάτα, σαν περιτύλιγμα για ντολμαδάκια το σέσκουλο αλλά και σαν


σεσκουλόρυζο (μαγειρεύεται ακριβώς όπως το σπανακόρυζο) ή για φρικασέ ή πίτα ειναι μία αξιόπιστη λύση για τον κήπο μας για γλυκειά γεύση στα χορταρικά μας.. Η καλλιέργειά του ειναι πανεύκολη
χωρίς μεγάλες απαιτήσεις και με μεγάλη αντοχή.
Εμείς έχουμε συνεχώς παραγωγή και το χρησιμοποιούμε σε πολλές συνταγές. Οταν μεγαλώσουν τα φύλλα του δεν το ξεριζώνουμε αλλά κόβουμε τα εξωτερικά και αυτό ξαναπετάει νέα. Ο σπόρος βγαίνει αρχές του φθινοπώρου και μοιάζει με το σπόρο του παντζαριού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου